Framtidens samhällsbyggare 5– Infomöte företag och organisationer 7/12

Göteborgsregionen står inför inspirerande byggutmaningar de kommande decennierna. Frågan om kvalitativt och effektivt byggande får därmed stor vikt. Framtidens samhällsbyggare är traineeprogrammet som bryter traditionella gränser inom samhällsbyggnadssektorn. Både privata företag och offentliga organisationer deltar, vilket ger de medverkande organisationerna unika möjligheter att utvecklas och öka sin kunskap och förståelse för andra aktörer i branschen.

Vi rekryterar just nu företag och organisationer till den femte omgången av Framtidens samhällsbyggare, med start september 2018. Ansökningsperioden för traineer öppnar i februari 2018.

Är du intresserad? Vill du veta mer? Kom på infomöte för företag och organisationer den 7/12 kl. 14-16
Plats: GR-huset, Anders Personsgatan 8, 416 64 Göteborg
Anmälan till andrea.kihl(a)grkom.se

 

Har du/ni inte möjlighet att delta den 7 december? Vi på GR och CMB träffar gärna er vid annat tillfälle

Kontakta:
Lena Sjöstrand, GR, tel: 0707-61 52 12 Mail: lena.sjostrand(a)grkom.se
Bengt Christensson, CMB, tel: +46 70 767 50 42 Mail: bengt.christensson(a)cmb-chalmers.se

Träffa Framtidens Samhällsbyggare

Träffa Framtidens Samhällsbyggare

Vi medverkar på två mässor under februari, så ta chansen att träffa oss och ställa alla dina frågor om Framtidens Samhällsbyggare. Du hittar oss på Traineedagen den 16:e februari och på Arkipelago den 28:e februari . Kom gärna fram och säg hej om du vill veta mer, vi svarar på dina frågor om allt från ansökan till anställningar. På Traineedagen håller vi dessutom i ett seminarium om Framtidens Samhällsbyggare och två av våra traineer är med och pratar om sina erfarenheter. Seminariet pågår mellan 14.30-15.00. Hoppas vi ses!