Nätverket växer

Just nu avslutas rekryteringen till traineeprogrammet Framtidens samhällsbyggare omgång 4. I september påbörjar ytterligare ett knappt 20-tal traineer den spännande resan och blir en del i det växande nätverk av utbildade nyckelpersoner som i samverkan med varandra och omvärlden skapar ökad effektivitet. Det är detta som är själva kärnan i vårt traineeprogram. I mitten av maj arrangerade CMB och GR en nätverksträff för tidigare traineer. Målet med dessa träffar är att nätverka över programgränserna för att knyta ihop de enskilda programmen till ett Framtidens samhällsbyggare. Träffen innehöll ett inspirerande föredrag och workshop med syfte att de före detta traineerna ska lära känna varandra. Ämnet som diskuterades var vilken riktning samhälle och teknologi färdas åt, och vilka konsekvenser får detta för samhällsbyggandet. Föredragshållare och workshopledare var Carl Heath, chef för Digitalisering och lärande i RISE – Research Institutes of Sweden.

 

Anmäl din medarbetare till Framtidens Samhällsbyggare

Anmäl din medarbetare till Framtidens Samhällsbyggare

Har du en ambitiös, driven och kommunikativ medarbetare som varit anställd i max tre år och som är redo för en ny utmaning? Alla företag inom CMB och förvaltningar inom Göteborgsregionen har nu möjlighet att låta en anställd delta i Framtidens Samhällsbyggare.

Ta chansen att ge en av dina medarbetare erfarenhet från fler delar av samhällsbyggnadssektorn och ett brett kontaktnät - samtidigt som företaget får ny inspiration och kunskap.

Årets omgång av traineeprogrammet startar 3 september och avslutas med ett idéseminarium den 25 oktober 2019. Under programmets 14 månader ingår tre breddningsperioder på tre andra arbetsplatser.

Traineerna arbetar tillsammans på ett stadsutvecklingscase, får delta i frukost- och lunchseminarier varje månad samt får varsin personlig mentor och en gedigen utbildning i personlig utveckling och grupputveckling.

För anmälan och mer information, kontakta Lena Sjöstrand, lena.sjostrand@grkom.se, 0707-61 52 12